Skorstenen skal ned! (Aflyst)

Aflyst på grund af COVID.

Vi har nogen gode faciliteter i beboerhuset, og vi kan klare alle de arrangementer vi kan finde på. Det er dog én enkelt torn i øjet. Den sidder midt i køkkenet, og nu skal den væk. Det er selvfølgelig skorstenen jeg mener.

Den fylder det halve køkken og gør det svært at lave en god arbejdsplads. Derfor har vi i bestyrelsen sammen med Lars besluttet, at nu skal den ned. Derfor har vi brug for din hjælp til at flytte murbrokker.

Vi starten klokken 10.00 søndag den 31. januar 2021.

Det foregår sådan, at alle får en spand og nogen en hammer og så skal vi have båret en masse mursten ud i en trailer i gården og kørt dem væk.

Hvis vi er mange tager det bare et øjeblik. Der er opgaver til alle, også hvis man ikke har fysik til at løfte mursten. Der er skal køres en trailer og der skal gøres en frokost klar, og børnene får også en spand.

Vi sørger selvfølgelig godt for vores arbejdsfolk, så der er en god frokost til de fremmødte.

Giv gerne en melding hvis du kommer til kasserer@lisbjergbeboerforening.dk

Vi ses.

Venlig hilsen bestyrelsen

Skriv et svar