Mortensaften i Lisbjerg Beboerhus

Mortensaften d. 10. november er der spisning i Lisbjerg Beboerhus.

Vi byder på en hyggelig aften med Mortensaften-menu fra Cantina. Vi skal bl.a. have confiteret andelår og rosastegt andebryst med diverse tilbehør. Der er en lille dessert og en kop kaffe efterfølgende.

Tilmelding og betaling via lisbjerg.nemtilmeld.dk. Der er tilmelding, så længe der er ledige pladser. Der sælges drikkevarer til maden.

Vi har brug for din hjælp til følgende:
Borddækning: mandag d. 8. november 16.30-17.30
Servering og klargøring: onsdag d. 10. november fra kl. 16.
Oprydning efterfølgende

Kontakt Christian på 40 93 86 06 / kiddekanin@gmail.com for spørgsmål til arrangementet og hvis du har mulighed for at hjælpe til. Vi vil selvfølgelig alle helst gerne bare komme til et veldækket bord og få maden serveret, men virkeligheden er, at det alle årene har været frivillige, der bruger tid på at planlægge og klargøre arrangementerne.
Er der ikke frivillig interesse, så bliver et arrangement måske ikke til noget næste gang. Melder du dig til Mortens aften, er du meget velkommen til at overveje om du har mulighed for at give en hjælpende hånd. 

Vi ses til en hyggelig aften:) Alle er velkomne!

Skriv et svar