Aflysning af fredagsbar og julebanko

Vi aflyser vores planlagte juletræstænding og familiefredagsbar fredag d. 19. november og julebanko d. 29. november.

Der har været smitte blandt arrangørerne, og der er stigende coronasmitte i daginstitutioner, skole mv. Det er ikke fordi, at samfundet lukker ned, men de hyggelige lidt tætpakkede lokaler i beboerhuset er lidt svært at forene med korrekt afstandtagen og mindskning af smitte i lokalsamfundet.

Der bliver en ny familiefredagsbar, juletræet bliver selvfølgelig tændt alligevel og måske julebanko genopstår i det nye år som vinterbanko el.l., hvis der er nogle, der har lyst til at arrangere (og man kan godt spise æbleskiver, selvom det ikke er december!).

Er der spørgsmål til ovenstående, er I meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelse@lisbjergbeboerforening.dk

Skriv et svar