BYG & HYG

Hjælp byfesten godt på vej og hold Lisbjerg Beboerhus i topform

Vi gør klar til Lisbjerg Byfest (25. juni) og andre praktiske opgaver omkring Lisbjerg Beboerhus.Der er løbende brug for en hånd til at male, bygge, sætte en hylde op, køre flasker til pant, lettere rengøringsopgaver osv osv.

Vi har flere Byg og Hyg-arrangementer i løbet af foråret, så vi dels kan blive klar til Lisbjerg Byfest, men også generelt vedligeholde vores beboerhus, så vi fortsat kan leje ud til medlemmernes private fester, udleje til diverse lokale foreninger med tilskud fra beboerforeningen og afholde andre arrangementer.

Der er mange forskellige opgaver, og du er også velkommen til at kigge forbi blot for at se beboerhuset eller hilse på. Det er altid hyggeligt at have selskab og det hyggelige samvær over en kop kaffe eller øl og vand vægtes også.

Vi bygger og hygger på følgende dage:

29. maj kl. 10-15
8. juni kl. 19-21
15. juni kl. 20-22
18. juni kl. 10-18

Er der spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Lars på larsjensen1980@gmail.com / 20331415