Lisbjerg Byfest var en fest

Lisbjerg Byfest 2023🥳

Tak til alle der deltog i går og var med til at gøre dagen festlig og hyggelig😀

☔️Vejr og vind er vi endnu ikke herre over, men afholdt heldigvis ikke flertallet fra at møde op. Sidste del af dagen blev mere tør og vi grillede aftensmaden, mens. Solen tittede frem

Særlig tak til alle de frivillige, der er mødt op til arbejdsdage, været med til klargøring, har bemandet boderne og hjulpet til med oprydning. Uden Jer ingen byfest! Alt i alt har ca. 60 personer meldt sig til frivilligtjanser🙏. Mer’ af det, tak!

Det er også dejligt at så mange havde lyst til at byde ind med markedspladsboder, loppeboder og musikindslag.

Som noget nyt i år, har vi spurgt forskellige lokale erhvervsdrivende aktører om et sponsorat til byfesten. Lisbjerg Byfest har fået over 15 sponsorater og gaver, så vi har kunne afholde udgifter til bl.a. hoppeborg. Det er opbakning til lokalsamfundet af fornemste karakter! Det gør, at vi kan runde regnskabet fornuftigt af uden at skulle sælge øl og mad til Å-priser, få dybe panderynker over økonomi og ikke behøver at løbe dobbelt så stærkt.

Aftenfesten var også i udvikling i år. Der var en reel aftenfest efter aftensmad med live musik, hygge i gården og inde i laden, gang i baren og go stemning🥳.

Planlægningsudvalget der har brugt enormt mange timer på at få denne byfest planlagt og afviklet på bedste vis skal også have en stor tak. Alle arrangementer er afhængige af frivillige der vil gøre de gode idéer til virkelighed.

Tak til alle jer nye som gamle Lisbjerg-beboere, som vi har talt med hen over bardisken eller ude på pladsen. Tak til alle Jer, der har været forbi og kvittere med ros til arrangementet og idéer til fremtiden. Det varmer vores trætte ben og hoveder i dag😀.

Har du lyst til at bakke op om Lisbjerg Beboerforening, så kan du støtte beboerforeningen med et medlemsskab. Det koster 150 kr. pr. husstand årligt. https://lisbjergbeboerforening.dk/meld-dig-ind/ . Vi har brug for DIG som medlem, så vi fortsat kan drive en aktiv beboerforening.

Vi ses til Lisbjerg Byfest næste år!