Familiefredagsbaren søger nye arrangører

5 ÅR MED FAMILIEFREDAGSBAR

Det er nu 5 år siden vi i spænding sad og ventede på om nogle ville dukke op til fredagshygge i beboerhuset. Det gjorde der selvfølgelig og med tiden er det blevet til mange fredage med bar, pizza, slikposer, børneleg, snak henover bordene og “disney-tam tam”.

Det var nemlig en rigtig fin idé Merethe fik i tidernes morgen, og der har været et fantastisk udvalg, der har lagt tid og kræfter i at få fredagsbaren ud over kanten, så rigtig mange familier har kunne få glæde af konceptet.

SKAL FREDAGSBAREN FORTSÆTTE?…så skal du på banen, for vi har ikke planlagt flere familiefredagsbar foreløbig. Vil du være med til at planlægge og gennemføre familiefredagsbar til foråret og fortsætte traditionen, så er det nu du skal på banen.

Hvad kræver det og er det farligt?

Nej, det er ikke farligt, og kræver i grove træk følgende opgaver:

-Planlægning af dato og udmelding

-indkøb af drikkevarer, snacks og bestilling af pizza

-Opdækning og klargøring af lokalerne

-oprydning efterfølgende (deltageren er gode til at hjælpe)

-afregning af bilag

Alle der har været med til at lave fredagsbar i løbet af tiderne står til rådighed med hjælp og gode råd og bestyrelsen er også med på sidelinjen. Det er et ret gennemprøvet koncept, så vi er ikke helt på dybt vand.

Du skal ikke binde dig til fredagsbar-arrangementer hele næste år, men evt. blot starte med at lave én fredagsbar, og se hvordan det går.

Giv lyd, hvis du er interesseret i at familiefredagsbaren skal leve videre, måske med dig som arrangør.

Skriv til bestyrelse@lisbjergbeboerforening.dk / 20331415 / msn osv.