Workshop i Lisbjerg Beboerhus

🌟🏡 Tag familien med på skattejagt, og del dine idéer til udearealerne ved Lisbjerg Beboerhus 🏡🌟

Vi vil gerne gøre området omkring beboerhuset til et sted, alle i Lisbjerg kan få glæde af. Derfor inviterer vi sammen med Aarhus Kommune til en workshop, hvor vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi gør udearealerne til et endnu bedre sted at være.

Tidligere på året har vi afholdt et lignende arrangement, men da man ikke kan få for mange gode input, gør vi det nu igen. Vi byder på aftensmad og en sjov skattejagt for voksne og børn i alle aldre. Så tag din familie og venner under armen, og lad os sammen skabe et endnu mere spændende område omkring Lisbjerg Beboerhus. Tilmeld dig via link i kommentarsporet.

📅 Dato: Onsdag d. 14. marts 2024
🕓 Tid: Kl. 16:30-18:30
📍 Sted: Lisbjerg Beboerhus

Del gerne budskabet med alle, du kender i Lisbjerg. Vi glæder os til at se jer alle!

Tilmeld dig arrangementet her https://deltag.aarhus.dk/node/821